January 24, 2014

Bukit Merah Laketown Resort

 Hi..
Tahun 2014 kami sambut kt KL...tp tgk bunga api dlm kete jer..anakku tido dgn nyenyaknya...
Sebelum balik kelate..kami plan nk p bukit Merah Laketown Resort...google la ckit2 psl bukit merah ni...so far yg baca macam ok jer tempat tu..Kami pun berangkat pergi ke destinasi yang dituju dgn excitednya...





Walla..sampai sudah kami ke tempat yg dituju

si kecik tu excited betul
muka bapak yg x berapa puas hati..hehe

TAPI indah khabar dari rupa..masa kami pegi tu byk kolam yg tgh renovate..so xbyk tempat yg boleh kami berenang2...bayaran masuk utk dewasa RM30(water themepark).... Kami smpai agk ptg, so kami beli tiket utk water themepark jer..Layan je la si kecik main air..Bagi dia dh heaven dh dpt main air...
Jika nk dibandingkan dengan Sunway Lagoon, better p sana la...tp org ckp gambang pn ok..tp kami x pernah p lg...memang agak frust la dgn Bukit Merah Laketown Resort..Moral of the story, we will never ever went there again!!!!

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik