May 11, 2014

Makan Angin : The Preparation

Hello there!!!

We are going for a short holiday..to an island..x sabar nk  feeling2 stay kt pulau..Before this p pulau Langkawi, biasa-biasa jer sebab Langkawi dh maju, ada electric 24/7..byk kemudahan, KFC McD semua ada..this time kami p pulau yang just guna generator je utk bekalan elektrik...

For more story tggu kami blk holiday la yer..Right now nk share preparation for this vacation.
Bila nk bercuti di pulau, sunblock is a must, konon tak nak bagi kulit hitam la kan even kulit mmg x putih pun..hehe..Tapi masa pegi Langkawi x prepare pun sunblock ni..mmg hangus and hitam la jgk bila blk rmh..So kami pun beli la sunblock ni kat Guardian..


ini mama punya

ini untuk anakku
Yang merah untuk adult and kuning for kanak-kanak..Price Sunplay SPF 130 is Rm32.88 and Sunplay water kids is RM28.88..Actually banyak pilihan sampai rambang mata nk ambik yang mana satu..Ikutkan my husband nk beli yang paling murah jer..but from review yg saya baca this brand is most recommended. So try je laa..We will see the result after we came back from our vacation..Magic ke x sunblock ni...


Daaa..Assalamualaikum!!

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik