May 7, 2014

Balik Bandar!!!!

Assalamualaikum wbt

Pejam celik dah masuk bulan Rejab dah..x lama lagi nak puasa dah..Baju raya saya dah setel dah..hehehe..bukan main awal lagi prepare takut tukang jahit x sempat siapkan, kena la p tempah awal2... Baju anak and suami xpe..beli yang ready made je..sonang je la kan..

Last month Ilham Eusoff p Shah Alam, melawat sepupu-sepupunya...kat kampung xde kawan, terpaksa la cari kawan yang jauh...


meet his cousin ALI IMRAN


We stayed kt sana 3 hari jer... x sempat nk berjimba dgn kawan2, ex-ofismates...next time la kot baru blh jumpa...Kebetulan ada kat KL, kawan husband ajk kuar p One city, nk baby spa katanya..Anakku not so baby dah..beliau sudah terkuar dari group baby dah..hehe..For more info pasal baby spa ni, dear Rina Hamid ada story pasal spa ni.



xleh nk duk dalam pelampung dah..pelampung size baby jer


Hari Ahad pulak kami p jalan-jalan JALAN TAR..zaman jd student dulu, mmg favorite place la jalan TAR ni especially hari sabtu, kan ada pasar malam..pusing-pusing sampai lenguh kaki..sopim x sangat pun, cuci mata tengok org dgn tengok barang je la..Penat pusing singgah makan laksa penang...and kalau p JLN TAR mmg akan terimbas kembali la one sweet memory about my bff,,kt pasar malam jln tar la dia bertemu jodoh..ada anak sorang dah skrg ni...

Dah melalut ke laut dah ni..hehe..tu je la nk cite for this time..till we meet again!!!










No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik