March 25, 2014

Pencil Skirt

Assalamualaikum w.b.t

Pencil skirt tgh 'in' skrg ni...tp kalo ikutkan, tahun lepas lagi dah hot pasal pencil skirt...
Dulu tengok2 je pencil skirt ni sebab tgh mabuk dgn pallazo,, x heran sgt la dgn pencil skirt...
Now, bila tgk org pakai macam cantik jer..macam comel jer..tergoda la jgk iman ni..maka terbeli la jgk kannn..


picture ihsan google



Bila dah beli, terpaksa la pakai kan...(terpaksa ke??) Bagi org mcm saya ni..yg suka jln cepat agak terseksa la nk bergerak bila pakai kain yg sempit ni.Feel macam gadis jepun pun ada bila terpaksa control cara bejalan..Terus jadi gadis ayu gitu..hehehe..

Pastu terdetik di hati,, nnt kalo pakai pencil skirt masa dalam pantang mesti best ni..Jalan pun kena slow2 masa pantang..memang sesuai sgt la pakai pencil skirt..Lagipun saya xpandai pkai kain batik..Asyik nk tercabut je..

So, bagi ibu-ibu yang tengah berpantang, why not kite melaram dengan pencil skirt,,,boleh la still vogue the vast gitu....Mood berpantang pun xde la suram muram je kan bila kita boleh berfesyen ikut trend...

Tu je la nak share for today..till we meet again..
Salam

P/S: AL-FATIHAH untuk saudara kita yang syahid di Mesir serta penumpang MH370

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik